KRINGLOOP WINKEL VEWOS

Tweedehands onderdelen en producten van huis, tuin en keuken apparaten

op onze site staan de onderdelen vermeld met het onderdelen-nummer wat ergens op het onderdeel staat
makkelijk zoeken!!
gebruik dit nummer

loader-image

Bespaar kosten en help het milieu met de tweedehands witgoed onderdelen van VEWOS!

Wil je zelf je witgoed repareren? Bij VEWOS, dé kringloopwinkel voor huishoudelijke apparaten, vind je een uitgebreide selectie tweedehands onderdelen van verschillende merken wasmachines, drogers, vaatwassers en kookplaten.

Onze onderdelen zijn afkomstig van goed functionerende apparaten of hebben slechts kleine mankementen, maar zijn nog perfect bruikbaar voor een tweede ronde. Dit is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bovendien hebben we een ruime voorraad, wat resulteert in snelle leveringen.

Ontdek ons assortiment: aandrijfriemen, wasmachine motoren, trommelkruizen, deurrelais, schokdempers, thermostaten, bestekmanden, V-snaren, aandrijfsnaren, boven- en onderkorven, afvoerpompen en meer. Deze kwalitatieve tweedehands onderdelen stellen je in staat om jouw witgoed apparaten zelf te repareren en kosten te besparen.

Kies voor betaalbare oplossingen en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij VEWOS voor jouw witgoed reparaties!

Nieuwe producten

De wereld van VEWOS

Verhalen over duurzaamheid en herstel

Een Schat aan Verbruikte Schatten: Het Verhaal van Gebruikte 2CV Onderdelen

Ergens tussen de schilderachtige heuvels en kronkelende wegen van Europa ligt een schatkist verborgen. Deze schat is niet gevuld met goud of juwelen, maar met de geschiedenis, de passie en het erfgoed van de iconische Citroën 2CV, liefkozend bekend als de ‘Eend’. En in dit schatkistverhaal spelen gebruikte 2CV onderdelen bij VEWOS een centrale rol.

Verlenging van Levensduur: Een Verhaal over Gebruikte Vaatwasser- en Wasmachineonderdelen

Diep geworteld in de wereld van huishoudelijke apparaten, waar dagelijkse taken vloeiend worden uitgevoerd, schuilen helden in de vorm van vaatwassers en wasmachines. Binnen de wereld van gebruikte onderdelen bij VEWOS ligt een verhaal van herleving.

De Gouden Tweede Kans: Tweedehands Onderdelen en Producten voor Huis, Tuin en Keuken

In de alledaagse omgevingen van huizen, tuinen en keukens liggen vaak verborgen schatten – apparaten die ons leven vergemakkelijken en ons dagelijks ondersteunen. Binnen de wereld van tweedehands onderdelen en producten bij VEWOS bloeit een verhaal op van hergebruik, waar elk onderdeel en elk apparaat een tweede leven krijgt.

Een Stap naar een Circulaire Economie: Het Belang van het Recht op Reparatie

Bij VEWOS, dé kringloopwinkel voor huishoudelijke apparaten, kun je terecht voor hoogwaardige tweedehands onderdelen die grondig zijn getest en op voorraad liggen. Wil je zelf je witgoed repareren? Dat kan nu gemakkelijk met ons uitgebreide assortiment tweedehands onderdelen van verschillende merken wasmachines, drogers, vaatwassers en kookplaten.

De Bestemming voor Unieke Tweedehands Onderdelen – Duurzaam, Direct Beschikbaar en Milieubewust

In een wereld van snelle vervangingen en wegwerpcultuur, is VEWOS een oase voor degenen die geloven in de kracht van hergebruik en duurzaamheid. Met een reeks unieke USP’s biedt VEWOS niet alleen tweedehands onderdelen aan, maar een complete ervaring voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen.

Het Tijdperk van de CV-ketel: Een Nieuwe Koers in Zicht?

Het lijkt erop dat het tijdperk van de traditionele CV-ketel zijn hoogtepunt nadert. Met de recente aankondiging van de Nederlandse overheid dat vanaf 2026 huishoudens geen nieuwe CV-ketels meer mogen aanschaffen, worden er nieuwe wegen ingeslagen op het gebied van verwarmingstechnologie.Maar maak je geen zorgen, het einde van je huidige CV-ketel is nog niet in zicht, zolang deze nog goed functioneert.